Job Dating

Edició primavera 2024, organitzada per Sobirà Dinàmic dins del programa “Treball a les Comarques” dins del Servei d’Ocupació de Catalunya.

9 de maig, sala d’actes del Consell Comarcal del Pallars Sobirà– A les 9:30 del matí ha començat la jornada d’ocupació on hi han assistit 9 empreses, la majoria del sector turístic. 

Aconsilium, empresa que ofereix orientació, assessorament i formació a entitats socials del territori, ha dut a terme un taller d’autoconfiança on les persones en busca de feina han après eines i recursos per a millorar les seves habilitats a l’hora d’afrontar una entrevista de feina professional.

 

Al mateix temps, les empreses han rebut una masterclass d’intel·ligència artificial a mans de Gerard Hill, consultor, assessor i engineer Prompt, qui ha compartit coneixements aplicables a les empreses per a poder facilitar tasques. 

L’acte ha finalitzat amb entrevistes ràpides on les empreses i les persones en busca de feina han intercanviat experiències i objectius, finalitzant la seva trobada amb l’intercanvi de contactes i possibles futurs vincles professionals.

Entrada similar