Vine al Job Dating Sobirà Dinàmic

Primavera 2024

Busques Feina?

Participa en la jornada Job Dating i presenta la teva candidatura a les empreses del territori.

Inscriu-te al formulari següent amb el teu currículum actualitzat i podràs participar en el taller per millorar les competències per la recerca de feina i entrevistar-te amb les empreses del territori que t’estan buscant.

Planning:

10 h – Gaudeix d’un magnífic assessorament per millorar les teves COMPETÈNCIES PROFESSIONALS, que et permetin assolir els teus reptes laborals i destacar en les entrevistes de feina on assisteixis.

12 h – A través d’entrevistes ràpides, fes match amb les empreses que tenen vacants del teu perfil professional.

No hi pots faltar! Fes la teva inscripció i presenta la candidatura!

Busques Personal?

Si ets una empresa i vols participar a la Masterclass IA (Intel·ligència Artificial) pel benefici de l’empresa i conèixer les persones candidates més TOP que vol incorporar-se a la plantilla de la teva empresa, pota inscriure’t a l’enllaç . Si tens dubtes, escriu-nos un correu a hola@pallarssobira.cat i et donarem més detalls.

Planning:

10 h – Gaudeix d’una magnífica masterclass sobre la implementació de les eines d’INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL on aprendràs com convertir les tasques més rudimentàries en les més senzilles i ràpides.

12 h – A través d’entrevistes ràpides, fes match amb professionals disposats a treballar, que s’adequa a les necessitats de la teva empresa. 

Entrada similar