Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

7 maig,9:30 - 11:00

Ajuts i serveis per transformar la teva empresa!
Dimarts, 7 de maig
de 09.30 h a 11.00 h
A Tremp

Transformar-se, evolucionar i cercar noves oportunitats en un context com l’actual ha de ser el modus operandi de qualsevol empresa. El no deixar de mirar endavant, d’abraçar noves tecnologies o d’expandir-se internacionalment són alguns dels imprescindibles per seguir sent competitiu. O, simplement, per seguir sent.

ACCIÓ activa la seva nova oferta de serveis, ajuts i actuacions perquè la teva empresa es posi en mode ‘ON’ aquest 2024. Noves eines, instruments i actuacions per fer avui l’empresa del demà!

En aquesta jornada presencial a Tremp, coneixeràs les eines que posem a la teva disposició per assolir tots els objectius que et plantegis.

Vine a conèixer els instruments d’ACCIÓ per impulsar la competitivitat de la teva empresa de la mà dels nostres equips d’experts i amb l’exemple d’empreses locals: una oportunitat única per veure que la transformació és més propera i real que mai.

Vine a comprovar-ho!

Objectiu de l’acte:Conèixer les línies d’acció, serveis, programes d’ajut i novetats en els àmbits de la innovació, la internacionalització i l’estratègia empresarial.
Link d’inscripció: https://agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2024/05/07/1737525/accio-on-a-tremp-ajuts-i-serveis-per-transformar-la-teva-empresa?backToSearch=/cercador/-/actes/cercador/i25