Escola d’Hoteleria del Pallars- Slow Food Catalunya

Sort, 30 d’abril de 2024 – L’ Escola d’Hoteleria del Pallars ha rebut un reconeixement destacat del moviment Slow Food Catalunya, marcant un pas significatiu en la promoció d’una escola que aposta per la gastronomia sostenible i de qualitat.

La trobada anual dels cuiners i cuineres del col·lectiu Slow Food Catalunya, presidida pel conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, i apadrinada per la xef Carme Ruscalleda, ha estat l’escenari de l’entrega d’aquests distintius.

L’Escola d’Hoteleria del Pallars, juntament amb l’Escola d’Hostaleria d’Osona, s’ha convertit en la primera institució educativa en entrar al paraigua Slow Food-Km0, reafirmant el seu compromís amb una alimentació saludable i sostenible, que contribueixi al desenvolupament del territori.

Aquest reconeixement no només valora la feina ben feta d’aquesta institució educativa, sinó que també ressalta la importància de formar professionals compromesos amb el territori, el medi ambient i el desenvolupament local.

L’Escola d’Hoteleria del Pallars s’uneix a la comunitat de membres del moviment Slow Food Catalunya, contribuint a prioritzar la pagesia propera i ecològica, emprar aliments de temporada i fomentar una cultura gastronòmica responsable.