Benvingut/da a la  pàgina WEB de SOBIRÀ DINÀMIC

A continuació, us exposem les condicions d’ús d’aquest WEB. La navegació per aquesta pàgina WEB us atorga el rol d’usuari de la mateixa i, per tant, accepteu les clàusules detallades en aquest document.

1-IDENTIFICACIÓ

De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Servicios de Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, s’informa que sobiradinamic.cat és un domini del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, amb CIF P7500010I, amb domicili social al C/ Camí de la Cabanera 2, 25560 Sort, i amb telèfon 973 62 01 07 i correu electrònic hola@sobiradinamic.cat.

2- NORMES D’UTILITZACIÓ
L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc WEB així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per la vostra banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta pàgina WEB o un mal funcionament d’aquesta, inclòs la introducció de virus o similars.

3-PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines del WEB i la informació o els elements que conté, incloent-hi textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals el Consell Comarcal del Pallars Sobirà n’és titular o amb llicències legítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, incloent-hi qualsevol mena de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol classe de suport mitjà sense l’autorització prèvia i expressa.

4-RESPONSABILITAT

La nostra intenció és la d’oferir un lloc WEB amb un funcionament continuat i la màxima qualitat.

De totes maneres, l’informem que no podem garantir l’accés continuat, i que les pàgines es poden trobar impedides, o interrompudes per factors o circumstàncies alienes a la nostra voluntat.

El Consell Comarcal del Pallars sobirà no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines WEB de tercers accessibles mitjançant enllaços.

El Consell Comarcal del Pallars sobirà no es fa responsable dels perjudicis que es poden derivar, entre altres de:

  • Interferències, interrupcions, errades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errades en les línies i xarxes de telecomunicacions.
  • Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol mena o a través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • Ús indegut o inadequat del lloc WEB.
  • Errades produïdes per un mal funcionament dels navegadors o per l’ús de versions no actualitzades d’aquest.

L’usuari, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícits o incorrecte del lloc WEB, podrà ser reclamat per danys i perjudicis causats.

Així mateix, l’usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici, que es derivi de l’ús per la seva part de “robots”, “spiders”,… O eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega no raonable sobre el funcionament del lloc WEB.

5- LEGISLACIÓ

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l’ús de la pàgina web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.